Muziek voor elk evenement

Muziek voor elk Evenement

De jarenlange ervaring als muzikant leerden ons om tijdens allerhande feesten, bals, receptie's, brunches, shows, enz... steeds de aangepaste live muziek, met een aangepaste geluidssterkte, te spelen.

 

Dankzij onze professionele, muzikale bijdrage staan wij garant voor het welslagen van jouw feest. Vanaf het diner spelen wij zachte tafelmuziek. Tussen de verschillende gangen door laten we de genodigden reeds een klein beetje proeven van de ambiance die we later op de avond opbouwen tot een echt hoogtepunt.

Wij beseffen heel goed dat muziek niet vervelend luid maar wel aangenaam mooi moet zijn. We spelen voor ieder wat wils. Gewoon aangepaste muziek voor het publiek van de dag. Daarbovenop komt ook dat kleine tikkeltje show aan bod zodat de niet dansers op hun manier kunnen genieten van de avond...

De ideale mix voor elk feest - Een combinatie van luistermuziek en dansmuziek, gebracht door twee professioneel ingestelde muzikanten versterkt door één van onze beste zangeressen in Vlaanderen Martine Foubert...

Repertoire

Het repertoire van de FDM-Band is zowel verscheiden als uitgebreid.

U vindt er zeker uw gading in ...

meer weten

 

Echte muzikanten

Met de huidige technieken is het de dag van vandaag heel makkelijk om je als muzikant voor te doen. Het valt ons soms wel eens zwaar te moeten zien dat er heel wat mensen beweren " Live " te spelen, maar dat dat helemaal niet zo is. Wij zweren bij ons Trio... drie echte muzikanten die echt spelen en echt zingen en geen aanvullende bandleden die als meubelstuk dienen ! Vraag gerust je lievelingsnummer aan of laat iemand van je genodigden zijn beste zangkunsten tonen... we willen dit heel graag LIVE begeleiden.

Het loont de moeite de muzikanten en de zangeres van de FDM-band van naderbij te leren kennen ...

meer weten